BEDRIJFSPROFIEL

RS Lastechniek specialiseert zich in het lassen van materialen en producten die normaal gesproken als lastig of onmogelijk beschouwd worden. Heeft u problemen met een prototype waar u niet uitkomt? Heeft u ideeën voor een speciaal product, maar zoekt u iemand om het te realiseren? RS Lastechniek heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het oplossen van 'de gekste dingen' en 'kan niet' bestaat niet.

HISTORIE

Sinds het clandestiene gebruik van het lasapparaat van zijn vader in een vroege jeugd, toonde Stefan Ronde al een aanleg voor laswerk. Dit talent heeft Stefan eerder in z'n carrière al benut met het uitvoeren van motorrevisies en het fabriceren van uitlaatsystemen, benzinetanks, olie reservoirs en andere hoogwaardige componenten voor de automotive sector. Deze vaardigheden behoren nog steeds tot het repertoire, maar met RS Lastechniek heeft Stefan besloten om zich volledig toe te leggen op zijn specialiteit: lastechniek voor industriële toepassingen.

MAATWERK

RS Lastechniek is het antwoord op iedere vraag binnen twee meter. Dat klinkt cryptisch, maar het is de beste manier om te omschrijven dat werkelijk alle componenten, onderdelen, producten en uitdagingen die u maar kunt verzinnen binnen die afmeting (maar soms ook daar buiten), te realiseren zijn door RS Lastechniek.

 

 

Het product wat u in gedachten heeft, kan aangeleverd worden middels een gedetailleerde CAD tekening of een grove schets op een kladblok. RS Lastechniek beschikt over de expertise die nodig is om in iedere fase van het project met u mee te kunnen denken. Staat u nog maar aan het begin met een goed idee, of werkt u aan een project dat simpelweg het laatste 'zetje' nodig heeft? Geen probleem, RS Lastechniek biedt advies en ondersteuning van concept tot fabricage.

Van het beoogde resultaat wordt echter nooit afgeweken: RS lastechniek levert louter hoogwaardige producten en diensten.

TOTAALOPLOSSING VOOR LASWERK

Bovendien kan RS Lastechniek garanderen dat ieder project binnen de afgesproken termijn opgeleverd wordt. Het bedrijf heeft namelijk alles in huis om een integrale oplossing te bieden. Van lasapparaat, tot draaibank en balanceer machine: niets hoeft uitbesteed te worden. In de nette werkplaats is alles voor handen. RS Lastechniek heeft daarmee totale controle over de planning, het ontwerp, de uitvoering, maar bovenal ook de kwaliteit van het project.

WAT KAN RS LASTECHNIEK VOOR U BETEKENEN?

RS Lastechniek is gespecialiseerd in het produceren van productiemallen voor kleine en middelgrote series, maar ook bijzondere 'one off' projecten en prototypes behoren tot de mogelijkheden.

Heeft u een technisch probleem of zoekt u simpelweg een uitzonderlijk goede lasser? Neem contact op met RS Lastechniek in Maarheeze en informeer naar de mogelijkheden.